4-uur Vergaderen op een Kasteel locatie in Baarn

De prijs van dit 4-uurs vergaderarrangement is inclusief:

  • Onbeperkt koffie, thee, espresso en cappuccino in de lounge
  • Uitgebreid Lunchbuffet

Prijs: € 39.50 p.p. op basis van minimaal 6 personen
Exclusief zaalhuur
U kunt ook kiezen voor een hele dag arrangement (geldig tussen 09.00 - 18.00 uur) Prijs: € 49.50 p.p.

Extra mogelijkheden voor uw vergadering:

  • Onbeperkt mineraalwater en frisdranken in de vergaderzaal: Voor een hele dag vergaderen € 12,50 p.p. en voor een halve dag vergaderen € 6,75 p.p
  • Vergaderaanvullingen: Wake up arrangement € 9,50 p.p. / Engelse muffin € 4,75 p.p. / Vers fruitsalade € 4,75 p.p. / Hartige snack surprise € 6,75 p.p.
  • Borrelarrangement: Na de vergadering serveren wij een uur lang onbeperkt dranken (exclusief sterke drank), aangevuld met 3 warme hapjes per persoon (o.a. bitterbal, garnalen snack, mini kaaskroketje) € 17,50 p.p.
  • Diner 3-gangen dagelijks wisselend: € 97,50 p.p. De invulling van het diner is een verrassing maar uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of vegetarische gasten.

De prijs van  dit  4-uurs vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2022

Vergaderen op een landgoed tussen uitgestrekte bossen

  Het Kasteel ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort. Het kasteel bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen vanaf 6 personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellige koffielounge en 6 luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen

  Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen. De ruimtes krijgen daglicht, hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. U huurt een specifieke zaal en daarnaast boekt u als arrangement het eten en drinken en de overnachting in een van de hotelkamers. In de vergaderzaal is aanwezig:

  • Beamer met smartboard
  • Flip-over met stiften
  • Blocnotes en pennen
  • Draadloos internet

Eigen keuken & personeel

Kasteel De Hooge Vuursche beschikt over een eigen keuken op locatie. Onze Chef-kok en zijn keukenteam werken uitsluitend met duurzame producten, waarbij wij de beschikbaarheid van het seizoen respecteren. Wij koken puur en gebruiken alleen verse ingrediënten van leveranciers waar we trots op zijn. Omdat zij, net als wij, passie hebben voor hun vak en uitsluitend topkwaliteit producten leveren. Ambachtelijke creaties uit eigen keuken, bereid met veel liefde voor het vak; dat is wat u van onze Chef-kok en zijn team mag verwachten!

Of het nu gaat om een vergadering, presentatie of feest met alles erop en eraan, onze mensen helpen u graag om er samen een geslaagd evenement van te maken. Sterker nog, de passie voor het vak, de deskundigheid en servicegerichtheid van onze mensen zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Zodat u zich 100% kunt focussen op uw collega’s of relaties. Dat is de kracht van Kasteel De hooge Vuursche. Onze mensen maken het verschil.

Zalen

Wij beschikken over verschillende zalen:

  • Van Rozenburgzaal (7x7m) € 525,- 25 personen maximaal
  • Hardenbroekzaal (8x7m) € 525,- 25 personen maximaal
  • Combinatie Van Rozenburg- en Hardenbroekzaal € 975,- 50 personen maximaal
  • Van den Boschzaal (11x6m) € 525,- 31 personen maximaal
  • Cuyperszaal (8x5m) € 425,- 18 personen maximaal
  • Buurkezaal (7x4m) € 325,- 12 personen maximaal
  • Tersteegzaal (4x5m) € 225,- 8 personen maximaal

  De capaciteit is afhankelijk van de zaalindeling.
  Het is tevens mogelijk om de gewenste zaal voor een halve dag te reserveren tegen een gereduceerd tarief.
  Afhankelijk van uw groep en soort bijeenkomst bepalen wij welke zaal er past.

  De prijzen zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Airconditioning

Onze partner

Algemeen

Laat u inspireren door de natuur en rust op een historische locatie. Ondanks de ‘landelijke’ omgeving ligt dit kasteel centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht en in het Gooi. Het kasteel bevindt zich op een landgoed van 19 hectare. Voldoende ruimte dus om tussendoor een frisse neus te halen.

Vergaderruimtes

Het Koetshuis, dat naast het Kasteel ligt, is speciaal ingericht voor vergaderingen. De ruimtes krijgen veel daglicht binnen en hebben comfortabel meubilair met o.a. in hoogte verstelbare directiestoelen. Alle technische voorzieningen zoals een beamer met smartboard en draadloos internet zijn aanwezig.

In het Kasteel zelf bevinden zich de zalen die zeer geschikt zijn voor presentaties en grotere zakelijke bijeenkomsten. De zalen gebruiken we dan in combinatie met elkaar. De locatie leent zich bij uitstek voor een bijeenkomst van 50 tot 110 personen.

Voor meerdaagse vergaderingen beschikt de locatie over 19 eigentijdse hotelkamers zodat uw gasten voor of na de bijeenkomst kunnen overnachten.

Keuken

Dit kasteel en het Koetshuis beschikken beiden over een uitstekende eigen keuken. Onze chef-kok en zijn team bereidt alle hapjes, lunches en diners op locatie. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit.

Bereikbaarheid

Het kasteel beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.