8-uurs vergaderarrangement in Hartje Rotterdam - unieke locatie met panorama zicht op de maas

Het 8-uurs vergaderarrangement in Rotterdam is inclusief:

  • Onbeperkt gebruik van thee en versgemalen bonenkoffie met exclusieve koffie soorten zoals cappuccino en espresso
  • IJswater en mintjes
  • Koekjes van de Koekfabriek
  • Uitgebreid luxe lunch
  • Beamer, projectiescherm en flip-over
  • Pennen en blocnotes
  • Zaalhuur van 09.00-17.00 uur
  • BTW
  • Draadloos internet

  Prijs: € 75,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

  Het is niet mogelijk om uit het arrangement bepaalde onderdelen te laten vervallen.
  Op wijzigingen van aantallen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. 

  De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement in Rotterdam is geldig tot 31 december 2023. 

8-uurs vergaderarrangement in het hart van Rotterdam

Het 4-sterren hotel ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug.

De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam en de stad.

Schitterende zalen

  Voor de bijeenkomst staan schitterende Panoramazalen op de 15e of 16e etage gereserveerd. Een aantal voordelen op een rij;

  - Een bijeenkomst met spectaculair uitzicht over de haven van Rotterdam, de Maas en de Euromast!
  - Daglicht in de zaal en gemakkelijk te verduisteren
  - Airconditioning
  - Gratis wireless internet in het gehele hotel & 1 vaste contactpersoon gedurende het evenement!

Zalen op maat gemaakt

  Door middel van flexibele wanden creëert het hotel verschillende zalen op zowel de 15e en 16e etage. Inntel Hotels Rotterdam Centre maakt zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling.

  De Panoramazaal op de 15e etage heeft een maximale capaciteit van 100 personen in een theateropstelling. Deze zaal is met behulp van de flexibele wanden ook onder te verdelen in bijvoorbeeld 4 zalen. 

  De 16e etage heeft een maximale capaciteit van 250 personen in een theateropstelling. Deze verdieping is tevens onder te verdelen in 5 zalen.

  Een feestavond kan hier gegeven worden tot maximaal 400 gasten en een uitgeserveerd diner tot maximaal 250 gasten.

Ligging en bereikbaarheid

De locatie is gemakkelijk bereikbaar per OV en de auto. Het OV stopt voor het hotel en de omliggende omgeving biedt voldoende parkeergelegenheid, aan de overzijde van het hotel is de Erasmusbrug en Boompjes garage. 
 
Door de unieke ligging zijn de gasten ook binnen een paar minuten op het Centraal Station of in het bruisende stadscentrum van Rotterdam! 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • fitness
 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Familiekamers
 • 3-Persoonskamers
 • Airconditioning
 • Sauna
 • Stoomcabine
 • Beauty Center

Onze partner

Congres- en vergaderlocatie in Rotterdam

DESIGN AAN DE MAAS, dit hotel ligt op een unieke locatie in hartje Rotterdam. Aan de voet van de Erasmusbrug aan het rustgevende water biedt het hotel luxe kamers en spectaculaire zalen. Daarnaast biedt het hotel Wellness Centre H2O met Finse panoramasauna, Turks stoombad, zwembad en Life Fitness gym. De gasten kunnen hiervan kosteloos gebruik maken!

Zalen

Voor de bijeenkomst staan schitterende Panoramazalen op de 15e en 16e etage gereserveerd. Een aantal voordelen op een rij;


· Een bijeenkomst met spectaculair uitzicht over de haven van Rotterdam, de Maas en de Euromast!
· Daglicht in de zaal en gemakkelijk te verduisteren
· Airconditioning
· Gratis wireless internet in het gehele hotel
· 1 vast contactpersoon gedurende het evenement!


Aantal zalen
Door middel van flexibele wanden kan Inntel Hotels verschillende zalen creëren op zowel de 15e en 16e etage. Wij maken zalen op maat aan de hand van het aantal gasten en de gewenste zaalopstelling. Op de 15e etage kunnen we een zaal aan bieden met een maximale capaciteit van 100 personen in een theateropstelling. Ook is deze zaal onder te verdelen in bijvoorbeeld 4 kleine zalen.


Op de 16e etage kunnen we een zaal aanbieden met een maximale capaciteit van 250 personen in een theateropstelling. Deze verdieping is onder te verdelen in een maximum van 5 kleinere zalen.


Een feestavond kan hier gegeven worden tot maximaal 400 gasten en een uitgeserveerd diner tot maximaal 250 gasten.

Inrichting

Het 4-sterren hotel ligt op een unieke en prominente plek, aan het water, in het centrum van Rotterdam én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug.


Vanuit vrijwel ieder raam heeft u schitterend uitzicht op het water van de Maas. Voor de inrichting van het hotel is gebruik gemaakt van verschillende eigenschappen van het omringende water. Water beweegt, verfrist en ontspant.


Ons hotel heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werkt de hotelgroep naar een duurzame toekomst.

Bereikbaarheid

De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid aan de overzijde van het hotel in de Erasmusbrugparkeergarage. Tram en metro bevinden zich voor de hoofdingang van het hotel. Door deze unieke ligging zijn de gasten in een mum van tijd op het Centraal Station of in het bruisende stadscentrum van Rotterdam!