Vergaderen in Breda direct naast het station - 32 uurs vergaderarrangement in Brabant

Bij dit 32 uurs vergaderarrangement in Breda is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee, water en koekjes
  • 2 Dagen zaalhuur
  • Koffie, thee, water tijdens de bijeenkomst
  • Mintjes, koekjes, fruit, zoete lekkernijen, een smoothie, een sweet break en een hartige break
  • 2x Lunchbuffet
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1 Overnachting op basis van alleengebruik kamer
  • Wifi
  • Flipover en stiften
  • Beamer en scherm
  • Schrijfpapier en pennen

Prijs: € 249,- p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit 32 uurs vergaderarrangement in Breda is geldig tot en met 31 december 2022.

Vergaderen en Bourgondisch genieten

Kom u vergaderen of heeft u iets te vieren? Leuk! Wij hebben verschillende (vergader)zalen om uw meeting of event af te stemmen op de wensen. Eet als break in ons restaurant Puur. Strek de benen tijdens een wandeling door de stad of relax in onze kamers. Niemand kent Breda beter dan ons team. Op en top Brabantse gastvrijheid! 

Vergaderzalen

Het hotel heeft een totale vergaderoppervlakte van maar liefst 640m2. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van draadloos internet. De verschillende ruimtes zijn door middel van flexibele, geluidsdichte wanden te combineren tot de ideale grootte voor uw gezelschap. Alle audiovisuele middelen zijn vanzelfsprekend op aanvraag beschikbaar. Een echte aanrader is een afsluitend diner in restaurant Puur. Het à la carte restaurant van het hotel biedt een uitdagende combinatie tussen lekker en gezond eten.

Overnachten in het gezellige Brabant

Wij beschikken over 88 luxe ingerichte hotelkamers, waaronder Standaard en Deluxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruim bureau, moderne badkamer met bad en douche, airconditioning, kluis en televisie.

Standaard kamer
De Standaard kamers hebben een oppervlakte van 25m2 en beschikken over een ruime badkamer met bad en daarin een douche. De Standaard kamers bevinden zich in de vleugel van het sfeervolle voormalige postkantoor.

Deluxe kamer
De Deluxe kamers hebben een oppervlakte van 25m2. Kenmerkend voor de Deluxe kamers zijn de houten vloeren, de frisse moderne inrichting en de comfortabele werkplek met koffie en theefaciliteiten. De Deluxe kamers bevinden zich in de moderne Apollo vleugel.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant
 • wifi
 • lift
 • Receptie
 • Airconditioning

Onze partner

Vergaderen in hartje Breda

Op nog geen 10 minuten lopen van de Grote markt en direct naast het Centraal Station van Breda, ligt deze veelzijdige vergaderlocatie met verschillende vergaderzalen, 88 hotelkamers en eigen parkeergelegenheid biedt deze locatie veel mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst in hartje Breda.

Vergaderzalen en hotelkamers

Het hotel heeft een totale vergaderoppervlakte van maar liefst 640m2. Alle 12 vergaderruimtes zijn voorzien van draadloos internet. De verschillende ruimtes zijn door middel van flexibele, geluidsdichte wanden te combineren tot de ideale grootte voor uw gezelschap. Alle audiovisuele middelen zijn vanzelfsprekend op aanvraag beschikbaar.


Het hotel beschikt over 88 luxe ingerichte hotelkamers, waaronder Standaard en Deluxe kamers.
Alle kamers zijn voorzien van een ruim bureau, moderne badkamer met bad en douche, airconditioning, kluis en televisie.


De Standaard kamers hebben een oppervlakte van 25m2 en beschikken over een ruime badkamer met bad en daarin een douche. De Standaard kamers bevinden zich in de vleugel van het sfeervolle voormalige postkantoor.


De Deluxe kamers hebben een oppervlakte van 25m2. Kenmerkend voor de Deluxe kamers zijn de houten vloeren, de frisse moderne inrichting en de comfortabele werkplek met koffie en theefaciliteiten. De Deluxe kamers bevinden zich in de moderne vleugel.

Restaurant

Voor een complete vergadering combineert u uw meeting uiteraard met een hapje en een drankje. Of natuurlijk een complete lunch of diner in restaurant Puur. Wij denken graag met u mee.

Ligging vergaderlocatie

Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein en door de ligging naast het NS-station is het hotel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Ook is het hotel met de auto snel te bereiken is vanaf de belangrijkste uitvalswegen. Vanaf de A27 of A16 volgt u eenvoudig de borden naar het Station/VVV.


Tijdens uw verblijf in Breda hoeft u zich zeker niet te vervelen! Breda biedt vele bezienswaardigheden, zoals het Breda’s Museum, het Graphic Design Museum, de Grote Kerk. Na uw meeting dus even ontspanning zoeken in de stad is zeker mogelijk.